30 Aralık 2012 Pazar

Amerika deyince aklınıza ne geliyor?

Bu bloga başlayalı altı seneden fazla olmuş. Gelen ziyaretçi profiline bakıldığında en çok Amerika'ya yüksek lisans için ya da seyahat amaçlı olarak gelme düşüncesi olanlar göze çarpıyor. Peki, sizin aklınıza Amerika deyince ne geliyor? Yorumlara yazabilirsiniz:

6 yorum:

Adsız dedi ki...

macera dolu amerika

Gizem dedi ki...

california geliyor..

A. Tarik Zengin dedi ki...

Ayrımcılık, ülkeye giren insanları dış görünüşlerine göre ayırıp donlarına kadar soyundurmak, obezite, kötüye giden bir ekonomi, vs. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. "Fırsatlar ülkesi" ise kesinlikle sıralamaya bile giremez.

Şahin Şirin ERDEM dedi ki...

FL da yaşayan can dostum arkadaşım mesut geliyor..Yüksek lisans doktora için gitmişti. orda kaldı.. :( sağolsun 20 gün boyunca doğu yakasını gezdirdi bize..muhteşem bir ülke.. hayran kalmıştım.. orlando universal stüdyoları..newyork ikizler,chikago,tenesse..yolların güzelliği rahatlığı yakıtın çok ucuz olması,araba sürüş keyfi..v.s...

stickman dedi ki...

Pek çok şey. Bu yazıyı yazdığından beri ara sıra buraya gelip bişeyler yazmaya çalışıyorum ama nerden başlayıp nerde bitireceğimi bilemiyorum. Sanırım bunu asla başaramayacağım. Şimdilik tek bişey söyleyim. Amerika deyince aklıma eski model gmc van'lar geliyor. hehe. Bu kadar konuşmadan sonra söyleyebildiğim şeye bak.
http://bit.ly/Xu6xnI

baharın kızı dedi ki...

Cocuklarım icin iyi bir gelecek..özgürlük..nese.. Çalışmak...dedikodumuz yasam...tanınmasak ne hoş::)))