24 Eylül 2012 Pazartesi

Huzur Sokağı Birinci Bölüm

Evde pek dizi izlemeyiz aslında (Seksenler ve Leyla ile Mecnun hariç) ama gelin görün ki bir pazar günü neredeyse beş saate yakın bir zamanı Huzur Sokağı'nın ilk üç bölümünü izleyerek geçirdiğimize göre bu işte bir iş var demektir.
Aslında biliyorum ki diğer pek çok dizi de eğer bir yakalayıverse bizi eminim bırakmayacak ve biz bu yüzden hiç bir yeni diziye başlamama kararı almıştık. Dün, belki meraktan belki de Huzur Sokağı'nın yüklendiği misyondan dolayı diziyi izlemeye koyulduk.
Kutsi'nin seslendirmesini yapan kişinin aynı zamanda Polat Alemdar'ı seslendirdiğini bilmek her ne kadar başlarda soğuk geldiyse de bir süre sonra dizinin hikayesine kendimizi kaptırdığımızı fark ettik. Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden günümüze uyarlanan bu dizi, vakti zamanda Birleşen Yollar ismiyle de film olarak çekilmiş. Roman satış rekorları kırmış, dizi de şu anda reytinglerde birinci sırada.
Kitabı okumadığım için bir karşılaştırma yapamayacağım ama bildiğim kadarıyla Şule Hanım eserin özüne sadık kalınacağı sözünü aldığı için projeye onay vermiş. Merak edenler dizinin ilk bölümünü şuradan:
 
Birleşen Yollar filmini de buradan izleyebilirler:

Hiç yorum yok: